Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Etsi mainioita

  Koteja
  Palveluita koteihin

Vivago Domi -älyturvapuhelin

Vivago Domi -älyturvapuhelin on uudenlainen ratkaisu jonka avulla voidaan tarjota kotona asuvalle korkealaatuista turvaa ja varmistua siitä, että hän voi hyvin kotonaan. Vivago Domin avulla myös omainen on tietoinen läheisensä hyvinvoinnista. Domi  turvaa ja huolehtii kotona asuvan turvallisuudesta jopa silloin, kun hän ei itse pysty hälyttämään apua esimerkiksi tajuttomuuden sattuessa.

Vivago Domi kokonaisuus koostuu Care-kellosta, Vivago Domi POINT -tukiasemasta ja Vivago Mobile -mobiilisovelluksesta. Vivago Mobile -mobiilisovellus on asennettavissa kaikkiin älypuhelinmalleihin sekä Tablet PC:hen. 

Vivago Domi kokoonpano (Domi POINT -tukiasema ja Care-kello):

 
Vivago Care -kellon värivaihtoehdot:

Vivago Domi tuo läpinäkyvyyttä ja ennakoitavuutta hoitotyöhön

Kotona asuvan hoidosta vastaavat tahot saavat arvokasta tietoa hänen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn muutoksista. Nämä tiedot tallentuvat automaattisesti raporteiksi, joita voi hyödyntää hoitoa suunnitellessa.

Hyvinvointitiedot ovat helposti katseltavissa Vivago Mobile -sovelluksen avulla. Vivago Mobile -sovellus asentuu kaikkiin älypuhelinmalleihin sekä Tablet PC:hen. Sovelluksen viestintätyökalun ansiosta hoitohenkilökunta voi helposti viestitellä asiakkaan omaisten kanssa. Asiakaskohtaisia viestejä voivat kirjoittaa sekä hoitajat että omaiset.

Palvelu on räätälöitävissä asiakaskohtaisesti

Vivago Domista muodostunut hälytys yhdistyy Mainio Vireen hälytyskeskukseen tai se voidaan ohjata myös omaisille. 

Mainio Vireen turvapuhelinhälytyskeskuksessa hälytykseen vastaavat luotettavat ja ystävälliset päivystäjämme. Hälytyskeskuksessa työskentelevillä on aina terveys- tai pelastusalan koulutus ja heiltä edellytetään vähintään lähihoitajan tai hätäkeskuspäivystäjän tutkintoa. Ammattitaitoa seurataan ja ylläpidetään koulutusten kautta. Kuuntelemme asiakkaitamme kiireettä. Joskus asia voidaan hoitaa puhelimessa, mutta tarvittaessa turva-auttaja tai sairaankuljetus lähtee avustuskäynnille.

Vivago Domi kokoonpano muodostaa automaattisia hälytyksiä jotka ovat räätälöitävissä asiakaskohtaisesti. Tiettyjä hälytyksiä voidaan ottaa myös tarvittaessa pois päältä, pääsääntöisesti tilanteissa kun omaiset ottavat vastaan hälytyksiä. Tarkempaa tietoa löydät sivunalaosasta löytyvistä esitteistä.

Hälytykset voidaan myös ohjata omaisille automattisen soitonsiirron avulla (tarkempaa tietoa sivunalaosasta löytyvistä esitteistä). Vaikka hälytykset olisi ohjattu omaisille, niin silti taustalla toimii Mainio Vireen hälytyskeskus. Tällä varmistetaan se että hälytys käsitellään myös tilanteissa, jolloin omainen ei pääse vastaamaan hälytykseen. Hälytykset voidaan ohjata päiväkohtaisesti tai jopa eri kellonaikoina eri henkilöille. Tähän palveluun voidaan räätälöidä myös loma- ja poissaolopalvelu tai arki- ja viikonloppupalvelu, jolloin Mainio Vireen hälytyskeskuspalvelu voidaan liittää mukaan hälytysrinkiin. Tarkempaa tietoa löydät sivunalaosasta löytyvistä esitteistä.

Langatonta helppokäyttöisyyttä

Kytke vain Domi POINT -tukiasema päälle ja laita virtalähde pistorasiaan. Kommunikaatio Care-kellon ja Domi POINTin välillä tapahtuu langattomasti ja tiedot Domi POINTista eteenpäin lähetetään langattomasti ohjelmistolle. Puheyhteys muodostuu Domi POINT -tukiaseman kautta, jossa on mikrofoni ja kaiutin. Tarvittaessa Domi POINTin kantavuutta voidaan lisätä lisätukiasemilla. Domi POINTissa on varavirta-akku, joka turvaa tiedonvälityksen sähkökatkoksien aikana. Vivago Domi käyttää matkapuhelinverkkoa. Matkapuhelinliittymä sisältyy mukaan kokoonpanoon.

Lisälaitteet

Vivago Domin yleisimpiä lisälaitteita ovat mm. lisäranneke (puolisolle oma), ovihälytin tai lisätukiasema.

Vivago Domi -älyturvapuhelimen tilaus

Toimitamme käyttövalmiin Vivago Domin muutaman työpäivän toimitusajalla.  Opastus Vivago Domi -älyturvapuhelimen käyttöön annetaan aina laitteen toimituksen yhteydessä sekä laitteen mukana toimitetaan ohjekirja. Tarvittaessa asennuksen voi suorittaa myös Mainio Vireen henkilökunta (kysy alueellista asennusmahdollisuutta asiakaspalvelustamme)

Voit tilata Vivago Domi -älyturvapuhelimen täyttämällä alla olevan asiakaskortin tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Sähköisen asiakaskortin voit lähettää meille sähköpostilla, faksilla tai kirjeitse.

 

Sähköinen asiakaskortti
 
Asiakaspalvelu:
Sähköposti: turvapuhelin@mainiovire.fi
Faksi: 020 581 3499

ESITTEET JA LISÄTIEDOT

LISÄPALVELUT OMAISILLE