Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Etsi mainioita

  Koteja
  Palveluita koteihin

Vivago Locate – helppokäyttöinen ja huomaamaton turvahälytin

Vivago Locate on pienikokoinen ja helppokäyttöinen paikantava turvahälytin, joka tarjoaa lisäturvaa myös kodin ulkopuolella. Hälytin mahdollistaa itsenäisemmän ja turvallisemman liikkumisen myös niille, joiden kyky selviytyä yksin kodin ulkopuolella saattaa olla alentunut. Laite sopii erinomaisesti myös omaishoitajan tai hoitohenkilöstön tueksi valvomaan hoidettavan ulkoilua.


Paikantavan turvahälyttimen ansiosta apu on aina napinpainalluksen päässä. Laitteen hälytysnappia painamalla saa yhteyden Mainio Vire Oy:n hälytyskeskukseen, jossa terveydenhuollon ammattilaiset käsittelevät hälytyksiä vuorokauden ympäri. Hälytykset voidaan ohjata myös suoraan omaisille. Hälytys
ei muodosta suoraan puheyhteyttä, vaan hälytyksen jälkeen hälytyskeskuksemme tai omainen soittaa Locate-hälyttimeen, jolloin hälyttävän osapuolen ja hälytyksen vastaanottajan välille muodostuu kaksisuuntainen puheyhteys.

Laite paikantaa itsensä GPS:n avulla 10 minuutin välein sekä hälytyksen aikana. Paikkatietoa voi seurata myös omainen tai kotihoito tabletin tai älypuhelimen avulla. Näin esim. hoitava omainen tai palvelutalon henkilöstö voivat tarkkailla ulkoilulenkin onnistumista. Vivago Locate paikannuksen avulla käyttäjälle voidaan määrittää myös turva-alue. Järjestelmä hälyttää käyttäjän poistuessa turvaalueelta.

Vivago Locate on hyvin pienikokoinen (1mm x 43mm x 16mm ja 35g) ja huomaamaton. Akku kestää täydellä latauksella noin 48 tuntia. Laite ylläpidetään toimintakunnossa säilyttämällä sitä kätevässä latauskelkassa aina käytön välillä.

Pelkässä kotiympäristössä suosittelemme kotioloissa toimivaa hälytinratkaisua, kuten Vivago Domi -älyturvapuhelinta tai Mainio Vire Oy:n perinteistä turvapuhelinratkaisua.

VIVAGO LOCATE ESITE