Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Etsi mainioita

  Koteja
  Palveluita koteihin

Everon Vega – paikantava turvaranneke muistisairaille sekä sairauskohtaus ja kaatumisriskin omaaville

Everon Vega -paikantava turvaranneke soveltuu muistisairaille sekä sairaskohtaus ja kaatumisriskin omaaville. Rannekkeeseen on saatavilla myös dementiaranneke.

Everon Vega kokoonpano koostuu:

  • Vedenkestävästä turvarannekkeesta
  • Tukiasemasta ja laturista

Everon Vega -kelloranneke on kevyt ja helppokäyttöinen ja sen saa lukittavalla tai tavallisella rannekehihnalla. Myös klipsikiinnitys esim. vaatteisiin tai kaulanauhaan on mahdollinen.

Turvarannekkeessa on kaiutin ja mikrofoni. Hälytyksen yhteydessä turvarannekkeeseen voidaan soittaa kaiutinpuhelu ja tiedustella tilannetta. Rannekkeen isoa hälytyspainiketta on helppo painaa. Äänimerkki ja kuva näytössä vahvistavat hälytyksen lähteneen.

Kotitukiasema vähentää rannekkeen virrankulutusta merkittävästi. Rannekkeen lataus kestää maksimissaan noin kaksi tuntia, mikäli ranneke ladataan ihan täyteen akun ollessa tyhjä. Akku kestää jopa viikon, mikäli ollaan paljon kotitukiaseman lähettyvillä. Tällöin riittää noin 60 min lataus 1–2 kertaa viikossa. Jos ulkoillaan paljon, akku suositellaan ladattavaksi kerran päivässä noin 30-45 min. Rannekkeessa on äänihälytys, jos lataustaso on kriittisen matala.

Vega Manager -palvelun avulla rannekkeen sijainnin ja tilan voi selvittää aina nopeasti ja helposti. Palveluun kirjaudutaan annetuilla tunnuksilla.

Everon Vega on täysin vesitiivis ranneke, jota ei tarvitse varoa peseytyessä. Latauslaite on langaton ja helppokäyttöinen, jota säilytetään kotitukiasemassa. Lataus onnistuu myös liikkeellä ollessa.

Rannekkeen mitat: korkeus 65mm x leveys 40mm x paksuus 20mm

Toimitamme käyttövalmiin turvarannekkeen muutaman työpäivän toimitusajalla. Toimimme valtakunnallisesti 24 h/vrk.

LATAA ESITE TÄSTÄ