Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Etsi mainioita

  Koteja
  Palveluita koteihin

Kotiutuspalvelu

Mainiosti kotiin

Mainiosti kotiin -palvelumme takaa helpomman ja turvallisemman kotiin palaamisen sairaalasta. Palvelu yhdistää turva-, ateria- ja kotihoitopalvelun yhdeksi kokonaisuudeksi. Siihen on myös yhdistettävissä yöpyminen Vire Kodissa. Palvelua voivat käyttää kaiken ikäiset asiakkaat, jotka tarvitsevat apua ja tukea kotiin esimerkiksi leikkauksen jälkeen.

Ympärivuorokautisesti toimiva asiakaspalvelunumero ottaa tilauksen vastaan. Kolmen tunnin sisällä tilauksesta asiakkaalle käynnistetään turvapuhelinpalvelu, jossa hälytyspäivystäjät ovat apuna napin painalluksen päässä kellon ympäri. Tarvittaessa turvapuhelinpalveluun voidaan liittää myös auttamispalvelu.

Ateriapalvelu tuo jo seuraavana päivänä maistuvan kotiaterian kotiin. Myös kotihoito tulee tekemään kartoituskäynnin tilauksen jälkeisenä päivänä. Saatavilla on kotiapua arjen pyörittämiseen siivouksesta kaupassakäyntiin sekä kotisairaanhoitajan palvelut.

Palvelu sovitaan määräaikaiseksi 1–3 viikoksi, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa asiakkaana.

Soita asumispalveluiden asiakaspalvelu 020 581 3500 (ma–pe 8–16) tai 040 352 9802 ja kerro, kuinka voimme auttaa. Valmiita paketteja on kolme: Perus, Kattava ja Kevyt, joita voi täydentää tarvittavilla lisäpalveluilla. Sovitaan yhdessä sinulle sopivin palvelupaketti.