Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Etsi mainioita

  Koteja
  Palveluita koteihin

Hyvinvointisoitto

Hyvinvointisoitto soittaa minulle.

Jos en voi hyvin – mitä sitten tapahtuu?
Hyvinvointisoiton toiminta-ajatus on yksinkertainen. Jos kaikki on soiton tullessa kunnossa, suljet vain puhelimen ja asia on sillä selvä. Mikäli olet estynyt vastaamaan, järjestelmä soittaa vielä kahdesti uudestaan seuraavan tunnin sisällä. Jos vastausta ei saada, järjestelmä hälyttää asiasta eteenpäin sovitulle taholle.

Erillisenä lisäpalveluna on mahdollista saada myös hoitajakutsu, jossa hyvinvointisoiton yhteydessä voi kutsua hoitajan soittamaan sinulle helposti vain painamalla puhelimesi numeronäppäintä. Näin päivystävä hoitohenkilöstö saa tiedon kutsustasi ja sinuun otetaan yhteyttä pikaisesti.

  • Keventää omaishoitajan/henkilöstön kuormitusta
  • Nopeuttaa ja tehostaa kontrolleja
  • Vireyttää asiakkaita – helpottaa hoitoa
  • Vapauttaa aikaa kontrollikäynnin osalta muuhun hoitotyöhön

Hyvinvointisoitto tuo lisäturvaa

Hyvinvointisoitto on tarkoitettu itsenäisesti eläville senioreille, toipilaille ja kaikille, jotka tarvitsevat tilapäisesti lisäturvaa. Hyvinvointisoitto on sekä turvallisuutta että hyvinvointia tukeva tuote ja sopii kaikille, jotka käyttävät puhelinta muutenkin. Soitto ei rajoita käyttäjänsä elämää, Hyvinvointisoittoon voi vastata missä vain.

Hyvinvointisoittopalveluun riittää tavallinen lanka- tai gsm-puhelin. Mitään lisälaitteita tai ohjelmointeja ei tarvita.

Tiedustelut
Puh. 020 581 3480
turvapuhelin@mainiovire.fi
 
LATAA ESITE TÄSTÄ