Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Etsi mainioita

  Koteja
  Palveluita koteihin

Siivous, kotihoito, kotiapu, sairaanhoitaja

Mainio Kotihoitaja

Ystävällinen ihminen apuna ja seurana – vaikka joka päivä.
Mainio Kotihoitaja on avustaja, joka tarjoaa monipuolista apua elämäntilanteisiin, joissa ihminen asuu kotonaan, mutta tarvitsee väliaikaisesti tai pysyvästi apua siellä selviämiseen. Kotihoitaja auttaa esimerkiksi peseytymisessä, pukeutumisessa, lääkkeenottamisessa ja ruuanlaitossa, sekä lääkärissä, virastoissa ja pankissa asioimisessa tai vaikka ostoksilla käynnissä. Haluttaessa Mainio Kotiavustaja pitää vaikka seuraa tai lukee ääneen, jos niin sovitaan.

- Esimerkkihinta säännölliset käynnit pk-seutu: tuntihinta 39 € (alv 0% hinta 32 €)

Mainio Kodinhoitaja

Sillä siisti, puhdas ja silitetty.
Mainio Kodinhoitaja pitää nimensä mukaisesti huolta kodista ja siihen liittyvistä töistä. Hän tekee viikkosiivoukset ja pesee ikkunat, huolehtii pyykkäämisestä, silittämisestä ja vaatehuollosta ja ahkeroi vaikka pihatöissä.

- Esimerkkihinta säännölliset käynnit pk-seutu: tuntihinta 37 € (alv 0% hinta 30 €)

Mainio Kotisairaanhoitaja

Terveytesi on hyvissä käsissä.
Mainio Kotisairaanhoitaja on terveydenhoitoalan ammattilainen, koulutukseltaan esimerkiksi lähihoitaja tai sairaanhoitaja. Hänen ansiostaan kotona hoituvat niin lääkkeenjako, haavojen hoitaminen, pistokset kuin näytteidenotot laboratoriota varten. Hän huolehtii myös terveydentilan seurannasta ja tekee ammattitaitoisesti sairaanhoidolliset tutkimukset kuten verenpaineenmittaukset tai verensokeriseurannat. Palvelu sisältää mm. säännöllisten verikokeiden ottamisen ja tulosten välittämisen.

- Esimerkkihinta säännölliset käynnit pk-seutu: tuntihinta 49 € (alv 0% hinta 40 €)

Hintoihin lisätään ilta-, yö-, lauantai- ja sunnuntailisät sekä matkakustannukset.