Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Etsi mainioita

  Koteja
  Palveluita koteihin

Kotiateria- ja kauppakassipalvelujen tilaaminen

Täytä alla oleva palvelusopimuslomake. Täytettyäsi lomakkeen, otamme sinuun yhteyttä.

Asiakkaan henkilötiedot

Ateriapalvelut

Ateriapäivät
Maito, leipä, voi
Erityisruokavaliot
Ateriat toimitetaan kylmänä.

Kauppapalvelut

Palvelutarpeen perustePalveluntarve arvioidaan yhdessä asiakkaan ja palveluntuottajan kanssa palvelusopimusta laadittaessa ja se varmennetaan ensimmäisen palvelukäynnin yhteydessä.

Palvelun tavoite

Palveluiden tavoitteena on turvata asiakkaan riittävä, säännöllinen ja monipuolinen ravinnon saanti.

Sopimusehdot

Asiakas vahvistaa allekirjoituksellaan sopimuksen ja tietojensa tallentamisen yrityksen asiakasrekisteriin. Asiakasrekisteriä käyttävät Mainio Vire Oy:n kotiateria- ja kauppapalveluun osallistuvat työntekijät. Tiedot ovat salassa pidettäviä ja niitä luovutetaan vain lakiin perustuen sosiaali- ja terveydenhuollon tarpeisiin. Käyttäjä voi halutessaan tarkistaa itseään koskevat rekisterin tiedot. Virheellinen tieto korjataan asiakkaan pyynnöstä. 

Sopimuksen voimassaolo
Sopimuksen voidaan katsoa alkaneen siitä, kun asiakas on vastaanottanut ensimmäisen kerran palvelun, tai kun molemmat osapuolet ovat sen allekirjoittaneet. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Kumpikin sopijapuoli voi irtisanoa milloin tahansa tämän sopimuksen heti päättyväksi.

Muutokset
Muutokset tähän sopimukseen voidaan sopia yhdessä asiakkaan kanssa puhelimitse tai sähköpostilla ja ne astuvat voimaan sovitusti.

Laskutus ja maksuehdot
Palvelut laskutetaan kuukausittain jälkikäteen. Laskulla on 14 päivän maksuaika laskun päiväyksestä. Viivästyskorko määräytyy korkolain mukaan.

Maksujen määräytymisperuste
Palvelun maksut määräytyvät palveluntuottajan voimassa olevan hinnaston mukaan. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin kustannusten muuttuessa. Palvelut ovat arvonlisäverottomia. Verottoman palvelun peruste: yksityiset asiakkaat AVL 37 § ja kunta-asiakkaat AVL 130a §.

Olen lukenut sopimusehdot