Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Etsi mainioita

  Koteja
  Palveluita koteihin

Omaan kotiin

Maistuvaa ruokaa viikon jokaiselle päivälle

Ateriapalvelun avulla moni ikäihminen ja muu apua tarvitseva voi asua pidempään omassa kodissaan. Panostamme siihen, että ruoka on maistuvaa ja että se täyttää erityisesti vanhusten mieltymykset ja ravintotarpeet. Ateriaan kuuluu pää- ja jälkiruoan lisäksi salaatti tai mehu. Tarjoamme päivittäin useamman pääruokavaihtoehdon sekä jälkiruokavaihtoehdon. Valmistamme myös erityisruokavaliota. Ruokalistamme vaihtuu kausittain.

Ruoat valmistetaan Ateriaalin omassa keittiössä ja ne toimitetaan perille toiveiden mukaisesti kello 9 ja 14 välillä joustavalla aikataululla. Tutut ja turvalliset kuljettajamme tuovat ruoan kotiin. Kerralla on mahdollista saada useampi ateria. Kuljettajamme auttavat myös pienissä avustustehtävissä esim. pakkausten avaamisessa ja roskien viennissä.

Kotiruokapalvelun saa halutessaan aloitettua heti: toimitamme useimmilla paikkakunnilla kello 15 mennessä tehdyt tilaukset seuraavana arkipäivänä. Poikkeuksena ovat paikkakunnat, joilla ei ole jakelua kaikkina viikonpäivinä. Palvelemme yksityisiä asiakkaita, jonka lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä kuntien kotihoidon kanssa. Meiltä voi tilata ruokaa tarpeen mukaan esimerkiksi sairaalasta kotiutumisen yhteyteen.

Ota yhteyttä!

Voit tilata aterioita tarpeesi mukaan.

puh. 020 581 3660
ma–pe 8–15.30
la–su 9–12
ateriaali@mainiovire.fi

Ateriapalveluiden esite 2017 Espoo ja Hyvinkää
Ateriapalveluiden esite 2017 Turku ja lähikunnat
Ateriapalveluiden esite 2017 Helsinki ja Vantaa