Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Etsi mainioita

  Koteja
  Palveluita koteihin

Työpaikat

Tervetuloa Mainioon työyhteisöön!

Mielestämme hyvä työpaikka syntyy välittämisestä ja kuuntelemisesta, yhdessä olemisesta ja tekemisestä. Olemme voimakkaassa kasvussa oleva yritys ja etsimme jatkuvasti työntekijöitä, jotka jakavat asenteemme toisiin ihmisiin suhtautumisessa. Olemme maan suurimpia yksityisistä sosiaali- ja hoiva-alan työllistäjiä ja meillä työskentelee tällä hetkellä lähes 1 400 ammattilaista ympäri Suomen.

Näiltä sivuilta löydät tietoa Mainio Vireestä työnantajana ja voit tutustua monipuolisiin työmahdollisuuksiimme. Mainio Vireellä on omat sivut myös Facebookissa. Tiedotamme siellä avoimista työpaikoista ja muista ajankohtaisista asioista.

Avoimet työpaikat

Olemme osa Mehiläinen konsernia, joten löydät avoimet työpaikat tästä »

Lisää avoimia työpaikkoja on nähtävissä osoitteessa https://www.mehilainen.fi/meille-toihin

Hakemukset sähköisellä hakemuslomakkeella

Käsittelemme vain sähköisen hakemuslomakkeen kautta tulleet työpaikkahakemukset, joten ethän lähetä hakemusta sähköpostitse.

Jos sinulla on kysyttävää tietystä avoinna olevasta työpaikasta, ota yhteyttä ilmoituksessa nimettyyn yhteyshenkilöön.

Mainio Vire työnantajana

Työmahdollisuuksia sosiaalialan ja terveydenhuollon ammattilaisille

Suurin osa työntekijöistämme on lähihoitajia ja toiseksi suurin ammattiryhmä ovat sairaanhoitajat. Lisäksi työllistämme mm. toimintaterapeutteja, sosionomeja, fysioterapeutteja, hoito- ja laitosapulaisia sekä kokkeja ja autonkuljettajia. Enemmistö työntekijöistämme työskentelee vanhusten ja mielenterveys- sekä päihdekuntoutujien parissa. Lisäksi työmahdollisuuksia löytyy vammaisten asumispalveluissa, kotihoidossa, avo- ja perhepalveluissa sekä ateria- ja turvapuhelinpalveluissa.

Ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet

Korkean ammattitaidon ja hyvän palvelun ohella henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat Mainio Vireen toiminnan tärkeimpiä lähtökohtia. Kehitämme henkilöstömme osaamista aktiivisesti koulutusyhteistyökumppaniemme kanssa. Pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme urakehitysmahdollisuuksia ja sisäisesti on mahdollista siirtyä haastavampiin tehtäviin kokemuksen karttumisen myötä.

Olemme käynnistäneet syksyllä 2012 yhtiön historian laajimman koulutushankkeen Mainion matkan, jossa koko asumispalveluiden henkilöstö on mukana soveltamassa logoterapeuttista ajattelumallia osaksi jokapäiväistä hoito-, hoiva- ja kuntoutustyötä yksiköissämme. Hankkeessa autetaan henkilöstöä etsimään työssään uusia näkökulmia logoterapeuttisen ajattelun valossa. Näin vahvistetaan työntekijän kokemusta työn merkityksellisyydestä ja tuetaan työhyvinvointia. Projekti jatkuu aina vuoteen 2018 asti.

Edut

Tuemme henkilöstömme hyvinvointia tarjoamalla liikuntasaldokortin. Asumispalveluissamme henkilökunnallamme on mahdollisuus ateriaetuun. Palkitsemme henkilöstöämme hyvin suoritetusta työstä erilaisten palkitsemisjärjestelmien kautta unohtamatta myöskään pieniä muistamisia ja muuta huomioimista.

Meillä työ joustaa elämäntilanteen mukaan

Työntekijämme työskentelevät pääsääntöisesti vakituisissa työsuhteissa. Elämäntilanteiden muuttumisen myötä pyrimme joustamaan ja löytämään mahdollisuuksien mukaan sopivia työaikajärjestelyjä. Meillä voi työskennellä myös keikkatyöntekijänä jos esim. haluaa kerryttää lisäansioita oman työn tai opiskelujen ohessa.

Ison talon etuna voimme tarjota työntekijöillemme työmahdollisuuksia eri paikkakunnilla, samoin kuin voimme tarjota mahdollisuuksia ammattitaidon kartuttamiseen eri liiketoiminta-alueillamme.

Tule tapaamaan meitä messuille!

Mainio Vire on mukana eri rekrytointitapahtumissa. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme työmahdollisuuksista!