Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Kuinka tulen asiakkaaksi

Mainio Vireen kodit tarjoavat asumispalveluja hoivaa tarvitseville vanhuksille, itsenäisille senioreille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaisille. Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinun tai läheisesi tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Lue lisää ›

Tietoa yrityksestä

Pidämme huolen, että asiakkaamme saavat tarvitsemaansa yksilöllistä hoitoa, hoivaa, kuntoutusta sekä muita palveluja elämäntilanteeseensa sopien – joko omassa tai meidän tarjoamassa kodissa. Asiakkaamme voivat luottaa olevansa ammattilaisen käsissä.

Ihminen ihmiselle

Asiakkaidemme hyvinvoinnin varmistavat lähes 1 400 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Työtämme ohjaavat yrityksemme arvot sekä vastuullinen toimintapa. Eettiset toimintaperiaatteemme perustuvat ainutkertaiseen ja ehdottomaan ihmisarvoon ja sen säilyttämiseen. Kunnioitamme toiminnassamme asiakkaidemme arvoja, vakaumusta, itsemääräämisoikeutta ja elämänhallintaa.

Logoterapia palvelutoimintamme ydin

Palvelutoimintamme perustuu logoterapeuttiseen lähestymistapaan. Logoterapia painottuu siihen, mitä hyvää ja ehjää vielä on jäljellä, minkä varaan voi rakentaa tulevaisuutta. Jokaisen asiakaskohtaamisemme lähtökohtana on ihmisarvon ja ihmisen ainutlaatuisuuden kunnioittaminen. Jokainen asiakkaamme on meille ainutkertainen. Autamme asiakkaitamme elämään mielekästä ja oman näköistä elämää. Mainio Matka -koulutushankkeessamme henkilöstö löytää työssään uusia näkökulmia logoterapeuttisen ajattelun valossa. Näin vahvistetaan myös työntekijän kokemusta työn merkityksellisyydestä ja tuetaan työhyvinvointia.