Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä
28.9.2016/Jalalla koreasti Elotansseissa
Musiikkiterapiaryhmän soiton helinässä heräsi ajatus Arwolan Elotansseista. Tanssit olivat menestys, ja nyt tanssitaan joka kuukausi.


Elotanssit Arwola Toijala

Arwola Toijalassa on käynyt kahdesti viikossa harjoittelussa musiikkiterapiaopiskelija. Musiikkiryhmä on ollut tavattoman innostunut, ja musiikin tuottaminen on piristänyt useita vanhuksia. Yksi konserttikin on pidetty.

Rytmisoitinten helinässä heräsi ajatus Elotansseista: kuinka hauskaa olisikaan pitää kunnon tanssit.

Tansseihin valmistauduttiin huolella: pukeuduttiin ja laitettiin kukkia hiuksiin.

Musiikki oli eläväisen mukavaa ja innostus käsin kosketeltavaa. Kaikki tanssivat, jopa viimeinenkin vastustelija lopulta laittoi jalalla koreasti ja hymy oli herkässä.

Orkesterissa oli mukana pari pikkutyttöä ja kolmas, kaikkein pienin, pyöri muuten vain mukana. Tyttöjä ihasteltiin oikein joukolla.

Elotansseissa nähtiin paritanssia, pyörätuolitanssia ja rollaattoritanssia. Kuuma tuli ja välillä piti ottaa kotikaljanaukut. Tanssien lopuksi tarjottiin vielä pullakahvit ja muutakin pientä hyvää.

 

Tanssimusiikki on soinut tämän jälkeenkin, sillä tanssia on ihan toivottu. Asukaskokous päättikin, että jatkossa tullaan järjestämään kuukausitanssit, jokaisen kuukauden viimeisenä tiistaina.

Rauhallinen Mainio Vire Arwola tarjoaa ympärivuorokautisia hoivapalveluja ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa, turvaa ja huolenpitoa. Meille voi tulla asumaan myös lyhytaikaisesti, esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi.

Lue lisää Arwola Toijalasta >

 

Lisätietoja:

Tuula Erkkilä
040 538 9761 (arkisin)