Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä
20.9.2016/Trio-Kettis saa tanssijalan vipattamaan
Ykköskoti Ketunkallion asukkaat perustivat oman yhtyeen, Trio Kettiksen, loppuvuonna 2015. Bändin juuret yltävät kuitenkin aina vauhdikkaalle 70-luvulle asti.


Trio-Kettis Ykköskoti Ketunkalliosta


Yhtyeessä soittavat Ari ”Apa” Lehtonen, Esko ”Eko” Salmi ja Jarmo Laitinen. Apa soittaa koskettimia, Eko rumpuja ja Jarmo sahaa eli speliplaria. Trio sai alkunsa Apan ja Ekon muistellessa entisiä aikoja, jolloin he soittivat samassa yhtyeessä 70-luvun lopulla ja 80-luvun alussa.

Eko keksi yhtyeen nimen Trio-Kettis, joka tulee jäsenten määrästä ja Ykköskoti Ketunkallion lempinimestä ”Kettis”. Apa soittaa myös monissa muissa kokoonpanoissa haitaria, trumpettia, saksofonia, huilua ja kitaraa, ja onpa hän toiminut myös laulusolistina. Jarmo on soittanut aiemmin myös rumpuja, huuliharppua ja kitaraa.

Trio-Kettiksen ensimmäinen esiintyminen oli Ykköskodin Tapanintansseissa 2015 ja sen jälkeen he ovat soittaneet monessa eri tapahtumassa. Trio-Kettis soittaa pääasiassa vanhaa iskelmä- ja tanssimusiikkia. Yhtyeen esiintymiset rajoittuvat Mainio Vireen Uudenkaupungin alueen yksiköiden tilaisuuksiin.

Lue lisää Ykköskoti Ketunkallion toiminnasta >


Lisätietoja:

Palvelutalon johtaja
Lea Myllymäki
puh. 040 673 2688