Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä
19.9.2016/Syysretki sorsalammelle
Vire Koti Purolan syysretki suuntautui Kemin Kiikelin sorsalammelle. Lopuksi pelattiin frisbeegolfia ja jaettiin palkinnot.

Sorsalampi Vire koti purola

Vire Koti Purolan syysretki tehtiin Kiikelin sorsalammelle; asukkaiden, omaisten ja opiskelijoiden kanssa yhdessä kävellen. Matkan varrella ihailtiin Marttalan maisemia ja sieltä tulikin monia muistoja. Sorsille syötettiin melkoinen määrä leivänmuruja ja sen jälkeen kahviteltiin Senioripuistossa.

Lopuksi asukkaat pelasivat vielä frisbeegolfia ja palkinnotkin jaettiin. Reissu oli kaikkien mielestä tosi mukava, ja ilmakin suosi ihanan syksyisellä auringonpaisteella.

 

Vire koti Purola Syysretki sorsalammelle

 

Purolan kesäjuhlassa jokainen asukas sai oman kesärunon


Kesäjuhlaa vietimme Lampikodin takapihalla perinteisesti makkaraa ja vohveleita paistaen. Kaikki mahtuivat sulassa sovussa pitkän pöydän ääreen nauttimaan herkuista ja ihanasta kesäilmasta. Jokaiselle asukkaalle oli oma kesärunokin. 

 

Keskellä Kemin kaupunkia sijaitseva palvelutalo Vire Koti Purola tarjoaa ympärivuorokautisia hoivapalveluja hoivaa, turvaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille. Koti tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua tilapäiseen tarpeeseen.

Lue Lisää Vire koti Purolasta >

Lisätietoja:

Sari Holappa
040 505 2160