Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Etsi mainioita

  Koteja
  Palveluita koteihin

Kuinka tulen asiakkaaksi?

Yksityisasiakkaat

Yksityisasiakkaat ovat tervetulleita käyttämään kaikkia palveluitamme.

Asumispalvelut

Asumispalveluissa voit ottaa yhteyttä myyntiimme tai haluamaasi Vire Kotiin. Mikäli kodissa on tilaa, voit muuttaa nopeastikin. Henkilökunta auttaa tarvittavien sopimusten teossa sekä avustaa etuisuuksien ja tukien kartoittamisessa ja hakemisessa.

Päivätoiminta

Vire Kotiemme palvelutarjonta päivätoiminnan osalta vaihtelee kodeittain. Palveluja ovat mm. Mainio Päivä sekä saunotuspalvelu. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai Vire Kotiin.

Kotiin tuotavat palvelut – Kotihoito, ateriapalvelut, turvapuhelin

Kotihoidon palvelut saat tilattua kotihoidon toimipisteistä. He selvittävät palvelutarpeesi, käyntiajat sekä sopivat kartoituskäynnistä.

Turvapuhelinpalvelun voi tilata joko verkkosivujemme tilauslomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluun.

Ateriapalvelun voi tilata joko verkkosivujemme tilauslomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluun. Pääkaupunkiseudulla palvelun voi saada jo seuraavalle päivälle, jos tilauksen tekee edellisenä päivänä klo 15 mennessä.

Palveluseteliasiakkaat

Kunnan myöntämää palveluseteliä voi hyödyntää niissä Vire Kodeissa ja palveluissa, joissa Mainio Vire on kunnan valitsemana palvelusetelituottajana. Kunta antaa listan palvelusetelituottajista, mutta voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme tai haluamaasi Vire Kotiin. Autamme sopimuksen tekemisessä ja laskutamme palveluseteliasiakkailta omavastuun hinnan palvelusta.

Kunnan kautta tulevat asiakkaat

Asumispalvelut

Mainio Vireellä on puitesopimuksia useiden kuntien kanssa. Kunta ilmoittaa asiakkailleen, joilla on todettu palveluntarve, vaihtoehdoista valita hoivakoti.

Kun sopiva paikka vapautuu, voi kotiin tulla tutustumiskäynnille. Asumispalveluiden palvelusisällöt ja maksuperusteet vaihtelevat kunnittain. Vire Kodista sekä asuinkunnasta voi kysyä lisätietoja. Asukkaan muuttaessa teemme palvelu- ja vuokrasopimuksen.

Kotiin tuotavat palvelut – Kotihoito, ateriapalvelut, turvapuhelin, perhepalvelut

Mainio Vireellä on puitesopimuksia useiden kuntien kanssa. Teemme kunnan kautta tulevan asiakkaan kanssa sopimuksen kunnan palvelusopimuksen mukaisesti. Palveluiden sisällöt sekä asiakkaan maksut vaihtelevat kunnittain.