Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Etsi mainioita

  Koteja
  Palveluita koteihin

Vammaispalvelut

Oma Koti tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista täysi-ikäisille vammaisille, jotka tarvitsevat hoitoa, huolenpitoa ja ohjausta päivittäisissä toiminnoissaan. Palveluasuminen tukee asukkaan mahdollisimman itsenäistä selviytymistä sekä fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn edistämistä.

 • Vire Koti Vanaja


  Virkistävää yhdessäoloa
  Viehättävä Vire Koti Vanaja tarjoaa ympärivuorokautisia hoivapalveluja ikäihmisille rauhallisella ja luonnonkauniilla Kukoistensyrjän omakotialueella, neljän kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta.

  Lue lisää »

  Hämeenlinna
 • Ykköskoti Tiltu


  Hyvän elämän asialla

  Ykköskoti Tiltu sijaitsee Kausalan keskustassa. Ykköskoti tarjoaa asumispalveluja kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta kohti itsenäisempää elämää, mutta eivät ole erikoissairaanhoidon tarpeessa.

  Lue lisää »

  Kausala
 • Vire Koti Uuttu


  Luonnonläheinen Vire Koti Uuttu

  Rauhaisalla omakotialueella Espoon Lintuvaarassa sijaitseva Vire Koti Uuttu tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa muistisairaille ja muuten hoivaa tarvitseville ikäihmisille. 

  Lue lisää »

  Espoo
 • Vire Koti Muurala


  Yhteisöllinen Vire Koti Muurala

  Vireällä kerrostaloalueella sijaitseva Vire Koti Muurala on tarkoitettu muistisairaille ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Lisäksi talossa on kuusi palveluasuntoa itsenäisemmille senioreille.

  Lue lisää »

  Espoo
 • Vire Koti Merivirta


  Lämminhenkinen koti

  Meren läheisyydessä, keskellä Espoon Kivenlahtea sijaitseva Vire Koti Merivirta tarjoaa ympärivuorokautisia hoivapalveluja ikäihmisille. Vire Koti Mervirrassa on viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat sekä parveke ulkoilua varten. Kaikki tilat on suunniteltu vanhusten ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden.  Merivirta sijaitsee lähellä palveluja hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

  Lue lisää »

  Espoo
 • Palvelukoti Raija


  Virettä luonnosta
  Maalaismaisemien keskellä Hausjärvellä sijaitsevassa Palvelukoti Raijassa on tarjolla viihtyisiä asuntoja ja yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen.

  Lue lisää »

  Hausjärvi
 • Vire Koti Lehtisaari


  Kulttuurikoti
  Vehreässä Lehtisaaressa sijaitseva Vire Koti Lehtisaari tarjoaa viihtyisiä asuntoja ja yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen. Vaihtoehtoja on aina kevyestä palveluasumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan. 

  Lue lisää »

  Helsinki
 • Vire Koti Käpylä


  Kulttuurikoti Vire Koti Käpylä
  Rauhaisassa Käpylässä sijaitsevassa Vire Koti Käpylässä on viihtyisiä asuntoja ja yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen.

  Lue lisää »

  Helsinki
 • Vire Koti Sofia ja Severi


  Virettä luonnosta
  Luonnonläheinen Vire Koti Sofia ja Severi tarjoaa viihtyisiä asuntoja ja yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen.

  Lue lisää »

  Helsinki
 • Vire Koti Hermanni


  Musiikinystävän koti

  Helsingin Hermannissa sijaitsevassa Vire Koti Hermannissa on tarjolla viihtyisiä asuntoja ja yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen. Vaihtoehtoja on on aina kevyestä palveluasumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan.

  Lue lisää »

  Helsinki
 • Vire Koti Martinlähde


  Hyviä hetkiä
  Rauhallisella pientaloalueella Hyvinkällä Martin kaupunginosassa sijaitsevassa Vire Koti Martinlähteessä saat viihtyisän asunnon ja yksilöllistä hoivaa vakituiseen ja tilapäiseen tarpeeseen.  

  Lue lisää »

  Hyvinkää
 • Vire Koti Sinivuokko  Sydämellinen Vire Koti Sinivuokko.
  Vire Koti Sinivuokko sijaitsee Hyvinkäällä Sinivuokontiellä, viehättävällä ja rauhallisella omakotialueella Martin kaupunginosassa. 

  Lue lisää »

  Hyvinkää
 • Vire Koti Katariina


  Kotoisa Vire Koti Katariina
  Vire Koti Katariina sijaitsee rauhallisella omakotialueella Kaarinassa. Tarjoamme laadukasta hoivaa ikääntyville ihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa, turvaa ja huolenpitoa sekä lyhytaikaista asumista.


  Lue lisää »

  Kaarina
 • Vire Koti Purola


  Kaupunkitunnelmaa
  Keskellä Kemin kaupunkia sijaitseva Vire Koti Purola tarjoaa ympärivuorokautisia hoivapalveluja ikäihmisille, jotka tarvitsevat hoivaa, turvaa ja huolenpitoa. 

  Lue lisää »

  Kemi
 • Vire Koti Kiiminki


  Kotoisa Vire Koti Kiiminki
  Vire Koti Kiiminki tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Koti toimii uusissa tiloissa rauhallisella pientaloalueella parin kilometrin päässä Kiimingin keskustasta.

  Lue lisää »

  Kiiminki
 • Vire Koti Kouvola


  Hyviä hetkiä ja yhdessäoloa
  Valoisa ja lämminhenkinen Vire Koti Kouvola sijaitsee rauhallisella ja vehreällä pientaloalueella parin kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. 

  Lue lisää »

  Kouvola
 • Vire Koti Kuopion Pirtti


  Virettä luonnosta
  Luonnonläheinen Vire Koti Pirtti tarjoaa viihtyisiä asuntoja ja yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen.

  Lue lisää »

  Kuopio
 • Vire Koti Puntari


  Hyviä hetkiä ja yhdessäoloa
  Keskustan tunnelmaa tarjoava Vire Koti Puntari on virikkeellinen ja yhteisöllinen koti Lahdessa. Vire Koti Puntari tarjoaa eri asteista palveluasumista aina lyhytaikaisesta tarpeesta ympärivuorokautiseen palveluasumiseen.

  Lue lisää »

  Lahti
 • Hoitokoti Arwola Lempäälä


  Kodikas Hoitokoti Arwola
  Pieni ja kodikas hoitokoti Arwola tarjoaa ympärivuorokautisia hoivapalveluja ikäihmisille, jotka tarvitsevat hoivaa, turvaa ja huolenpitoa.

  Lue lisää »

  Lempäälä
 • Vire Koti Emilia ja Arvid


  Virkeä Vire Koti
  Vire Koti Emilia ja Arvid sijaitsee rauhallisessa naapurustossa Virkkalassa, Järnefeltin koulun naapurissa. Koti tarjoaa ympärivuorokautisia hoivapalveluja ikäihmisille, jotka tarvitsevat hoivaa, turvaa ja huolenpitoa. 

  Lue lisää »

  Lohja
 • Vire Koti Mäntsälä


  Virettä luonnosta
  Valoisa ja kaunis Vire Koti Mäntsälä tarjoaa ympärivuorokautisia hoivapalveluja ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa, turvaa ja huolenpitoa. Tarjoamme myös lyhytaikaista asumista esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi.

  Lue lisää »

  Mäntsälä
 • Hoitokoti Arwola Nokia


  Virettä luonnosta
  Luonnonläheinen Mainio Vire Arwola tarjoaa ympärivuorokautista ja yksilöllistä hoivaa sekä viihtyisän asunnon vakituiseen ja tilapäiseen tarpeeseen.

  Lue lisää »

  Nokia
 • Vire Koti Nokia


  Virettä luonnosta
  Luonnonläheinen Vire Koti Nokia sijaitsee rauhallisella Lähdeniityn pientaloalueella Nokialla.

  Lue lisää »

  Nokia
 • Vire Koti Hajala


  Maalaistunnelmaa
  Maalaismaisemissa sijaitseva Vire Koti Hajala tarjoaa korkeatasoista ympärivuorokautista, turvallista hoivaa ja huolenpitoa muistisairaille ja muille palveluasumista tarvitseville.

  Lue lisää »

  Hajala
 • Vire Koti Elämänpuu


  Monipuolinen Vire Koti Elämänpuu
  Vire Koti Elämänpuu sijaitsee rauhallisella alueella Tampereen keskustan ulkopuolella.

  Lue lisää »

  Tampere
 • Hoitokoti Arwola Toijala


  Pieni ja kodikas
  Rauhallinen Mainio Vire Arwola tarjoaa ympärivuorokautisia hoivapalveluja ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa, turvaa ja huolenpitoa.

  Lue lisää »

  Toijala
 • Vire Koti Nukkumatti


  Hyviä hetkiä ja yhdessäoloa
  Vireää tunnelmaa tarjoavassa Vire Koti Nukkumatissa on viihtyisiä asuntoja ja yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen. Vaihtoehtoja on aina kevyestä palveluasumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan.

  Lue lisää »

  Turku
 • Vire Koti Aino ja Antti


  Hyviä hetkiä

  Rauhallinen, Vantaan Koivukylän palvelujen äärellä sijaitseva Vire Koti Aino ja Antti tarjoaa ympärivuorokautisia hoivapalveluja ikäihmisille.

  Lue lisää »

  Vantaa
 • Senioritalo Hermanni


  Laatua ja turvallisuutta Hermannin Tuulensuuntorilla
  Kiinteistö Oy Hermannin Tuulensuuntori on senioritalo, jonka toteutuksessa on painotettu laatua ja turvallisuutta.

  Lue lisää »

  Helsinki
 • Senioritalo Sofia ja Severi


  Suosittu, viihtyisä ja tasokas Sofia & Severi
  Kiinteistö Oy Sofianlehdonkadun senioritalo Sofia & Severi on suosittu, lämminhenkinen talo, jonka suunnittelussa on otettu huomioon ikääntymisen tuomat mahdolliset liikuntarajoitteet

  Lue lisää »

  Helsinki
 • Palvelukoti Hermanni


  Palvelukoti Hermanni Helsingin Hermannin kaupunginosassa tarjoaa turvallista ja viihtyisää asumista senioreille sekä hoivapalvelupaketin asukkaille heidän toiveidensa mukaan.

  Lue lisää »

  Helsinki
 • Palvelukoti Kuopion Pirtti


  Palvelukoti Kuopion Pirtin tilat on suunniteltu vanhusten ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden.

  Lue lisää »

  Kuopio
 • Palvelukoti Elämänpuu


  Palvelukoti ja Vire Koti Elämänpuu sijaitsee rauhallisella alueella Tampereen keskustan ulkopuolella.

  Lue lisää »

  Tampere
 • Ykköskoti Kiiminki


  Yhdessä pienin askelin

  Pienessä Ykköskoti Kiimingissä tarjoamme mielenterveyskuntoutujille ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista.

  Lue lisää »

  Kiiminki
 • Ykköskoti Kuopio


  Yhteisöllinen Ykköskoti Kuopio

  Ykköskoti Kuopio tarjoaa monipuolisia asumispalveluja aikuisille mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta kohti itsenäisempää elämää, mutta eivät ole erikoissairaanhoidon tarpeessa.

  Lue lisää »

  Kuopio
 • Lappeenrannan Palvelukoti


  Luonnonläheinen Lappeenrannan Palvelukoti

  Lappeenrannan Palvelukoti on tunnettu ja arvostettu mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden tuottaja Etelä-Karjalan alueella yli 20 vuoden ajalta.

  Lue lisää »

  Lappeenranta
 • Ykköskodit Nokia


  Yhdessä pienin askelin

  Ykköskodit Nokia sijaitsee Nokian keskustassa. Ykköskoti tarjoaa asumispalveluja kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta kohti itsenäisempää elämää, mutta eivät ole erikoissairaanhoidon tarpeessa.

  Lue lisää »

  Nokia
 • Ykköskodit Vaisaari


  Monipuolinen Ykköskodit Vaisaari

  Ykköskodit Vaisaari tarjoaa asumispalveluja kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille, jotka eivät selviä itsenäisesti jokapäiväisestä elämänhallinnasta, mutta jotka eivät kuitenkaan tarvitse sairaalahoitoa.

  Lue lisää »

  Raisio
 • Lappeenrannan Palvelukoti / Taipalsaari


  Yhteisön tuki

  Lappeenrannan Palvelukoti on tunnettu ja arvostettu mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden tuottaja Etelä-Karjalan alueella yli 20 vuoden ajalta.

  Lue lisää »

  Taipalsaari
 • Ykköskoti Artukainen


  Yhdessä pienin askelin

  Ykköskoti Artukainen sijaitsee Artukaisissa aivan Turun Messu- ja Kongressikeskuksen ja HK Areenan (Turkuhalli) naapurissa.

  Lue lisää »

  Turku
 • Ykköskoti Martti


  Hyvän elämän asialla

  Tarjoamme mielenterveyskuntoutujille ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista. Ykköskoti Martissa on 30 asukaspaikkaa. Osa asunnoista on invamitoitettuja

  Lue lisää »

  Turku
 • Ykköskoti Ketunkallio


  Tehdään asiat oikein 

  Ykköskoti Ketunkallio tarjoaa asumispalveluja aikuisille mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta kohti itsenäisempää elämää, mutta eivät ole erikoissairaanhoidon tarpeessa.

  Lue lisää »

  Uusikaupunki
 • Ykköskoti Hiidenpelto


  Luonnonläheinen Ykköskoti Hiidenpelto

  Lue lisää »

  Vihti
 • Ykköskoti Kyöpeli


  Oman kodin rauha

  Ykköskoti Kyöpeli sijaitsee noin 1,5 km päässä Vihdin kirkonkylästä luonnonkauniissa ympäristössä.

  Lue lisää »

  Vihti
 • Oma Koti Orvokki


  Oma Koti Orvokki, on tarjonnut marraskuusta 2012 lähtien itsenäistä ympärivuorokautista palveluasumista täysi-­ikäisille vammaisille, jotka tarvitsevat hoitoa, huolenpitoa ja ohjausta päivittäisissä toiminnoissaan.

  Lue lisää »

  Vantaa
 • Ykköskoti Lotta


  Monipuolinen Ykköskoti Lotta 

  Ykköskoti Lotta sijaitsee Tuusulassa Rykmentinpuistossa, Hyrylän entisellä varuskunta-alueella rakennuksessa 45.

  Lue lisää »

  Tuusula
 • Vire Koti Kristiina


  Lyhytaikaista hoivaa ja kuntoutusta ikäihmisille

  Vire Koti Kristiina tarjoaa lyhytaikaista ympärivuorokautisia hoivaa ja kuntoutusta ikäihmisille Espoon Leppävaarassa keväällä 2015 valmistuneissa tiloissa.

  Lue lisää »

  Espoo
 • Vire Koti Huvilaharju


  Viherpeukalon koti
  Luonnonkauniissa ympäristössä sijaitsevan Vire Koti Huvilaharjun asukkaat saavat apua päivittäisiin toimiin sekä turvaa ja huolenpitoa vuorokauden ympäri. 

  Lue lisää »

  Espoo
 • Vire Koti Kaunisharju


  Virettä luonnosta
  Vehreässä ympäristössä Vaajakoskella sijaitseva Vire Koti Kaunisharju tarjoaa viihtyisiä asuntoja ja yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen. Vaihtoehtoja on aina kevyestä palveluasumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan.

  Lue lisää »

  Vaajakoski
 • Vire Koti Kultakaari


  Kunnon hoivaa
  Vire Koti Kultakaaressa ikääntyvät saavat viihtyisän kodin ja yksilöllistä hoivaa erilaisiin tarpeisiin.

  Lue lisää »

  Lahti
 • Vire Koti Karoliina


  Yhteisön lämpö ja tuki
  Pieni ja kotoisa Vire Koti Karoliina tarjoaa ympärivuorokautisia hoivapalveluja asiakkaille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista ohjausta, tukea ja turvaa. 

  Lue lisää »

  Lohja
 • Vire Koti Siiri


  Virettä luonnosta
  Vire Koti Siiri sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella pientaloalueella Jäälin keskustassa.

  Lue lisää »

  Jääli
 • Vire Koti Akseli


  Taidekoti
  Rauhaisalla pienkotialueella Porissa sijaitseva Vire Koti Akseli tarjoaa viihtyisiä asuntoja ja yksilöllistä hoivaa sekä vakituiseen että tilapäiseen tarpeeseen.

  Lue lisää »

  Pori
 • Vire Koti Raisiontori


  Kaupunkitunnelmaa
  Keskeisellä paikalla palvelujen äärellä Raisiossa sijaitseva Vire Koti Raisiontori avasi ovensa huhtikuussa 2015.

  Lue lisää »

  Raisio
 • Palvelukoti Muurala


  Tarjoamme turvallista ja laadukasta asumista Palvelukoti Muuralassa, joka sijaitsee Espoon Kiltakalliossa lähellä Espoon keskusta.

  Lue lisää »

  Espoo
 • Palvelukoti Käpylä


  Tarjoamme turvallista ja laadukasta asumista, monipuolisia palveluja sekä virkistys-, kuntoutus- ja harrastustoimintaa Palvelukoti Käpylässä.

  Lue lisää »

  Helsinki
 • Vire Koti Salmenkallio


  Vire Koti Salmenkallio tarjoaa ikääntyville mielenterveyskuntoutujille ja psykogeriatrisille asiakkaille hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden.

  Lue lisää »

  Uusikaupunki
 • Vire Koti Victor


  Keskellä kaupungin tunnelmaa sijaitseva Vire Koti Victor tarjoaa ikääntyville asiakkaille kuntouttavia hoivapalveluja ja huolenpitoa ympäri vuorokauden.

  Lue lisää »

  Kuopio
 • Ykköskoti Heikki


  Yhdessä kohti itsenäistä elämää

  Ykköskoti Heikki sijaitsee Martin kaupunginosassa Turun keskustan tuntumassa.

  Lue lisää »

  Turku
 • Oma Koti Orvokki


  Oma Koti Orvokki tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista täysi-­ikäisille vammaisille, jotka tarvitsevat hoitoa, huolenpitoa ja ohjausta päivittäisissä toiminnoissaan.

  Lue lisää »

  Vantaa
 • Palvelukoti Salontori


  Palvelukoti Salontori tarjoaa ikäihmisten päivätoimintaa, ympärivuorokautista hoivaa ja palveluasumista sekä aikuisten vammaisten ympärivuorokautista palveluasumista.

  Lue lisää »

  Salo
 • Palvelukoti Salontori


  Palvelukoti Salontori tarjoaa ikäihmisten päivätoimintaa, ympärivuorokautista hoivaa ja palveluasumista sekä aikuisten vammaisten ympärivuorokautista palveluasumista.

  Lue lisää »

  Salo