Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Etsi mainioita

  Koteja
  Palveluita koteihin

Senioritalo Sofia & Severi

Suosittu, viihtyisä ja tasokas senioritalo Sofia & Severi

Kiinteistö Oy Sofianlehdonkadun senioritalo Sofia & Severi on suosittu, lämminhenkinen talo, jonka suunnittelussa on otettu huomioon ikääntymisen tuomat mahdolliset liikuntarajoitteet. Asunnot on tarkoitettu yli 55 vuotta täyttäneille asukkaille.

Sofia & Severi on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan turvallista ja viihtyisää asumista ja tasokkaita palveluja, joiden avulla asukkaan on mahdollista asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Talossa on aktiivinen asukastoimikunta ja asukkaiden järjestämää harrastustoimintaa. Kiinteistön ensimmäisessä kerroksessa toimii lisäksi hoivakoti ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville. Talon asukkaat voivat ostaa palveluja oman tarpeensa ja tilanteensa mukaan.

Laadukkaita asuntoja senioreille Helsingin Kumpulassa

Sofianlehdonkadun senioritalo Sofia & Severi sijaitsee lähellä Kumpulan siirtolapuutarhaa ja Kätilöopiston sairaalaa. Lähimmän bussireitin n:o 65 päätepysäkille on lyhyt matka. Muut bussit sekä raitiovaunut 1 ja 1A kulkevat vain 500 m päässä Mäkelänkadulla. Helsingin keskustaan on noin 5 km.

Lue lisää KEVA:n sivuilta kohteesta klikkaamalla tästä

Lisätiedustelut senioriasunnoista Kevasta puh.  020 614 2542, www.keva.fi.