Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Etsi mainioita

  Koteja
  Palveluita koteihin

Lyhytaikainen asuminen

Turvallista asumista, seuraa ja puuhaa

Vire Kodeissa tarjoamme senioreille ja ikäihmisille lyhytaikaista hoiva-asumista ja räätälöityjä palveluja. Hoivan ja huolenpidon ohella päiviin sisältyy mm. yhdessäoloa kodin muiden asukkaiden kanssa, kuntoutusta sekä puuhaa ja harrastuksia. Tavoitteena on, että ikäihminen virkistyy ja toimintakyky paranee.

Hoivaa tarvitseville ikäihmisille

Lyhytaikainen asuminen soveltuu hyvin esimerkiksi sairaalasta kotiutuvan jatkokuntoutukseen, omaishoitajan loman ajaksi, yksinäisyyttä ja turvattomuutta kokeville ikäihmisille tai vaikkapa putkiremontin ajaksi. Lyhytaikaishoiva on tarkoitettu etukäteen sovituksi määräajaksi. Hoito voi olla kertaluonteista tai säännöllisesti toistuvaa, hoitojaksot voivat vaihdella muutamasta päivästä useaan viikkoon.

Vire Kotiin voi tulla sekä yksityisenä asiakkaana että palveluseteleillä.

Pikku Visiitti ja Iso Visiitti

Pikku Visiitti on kevyen hoivan palvelu esimerkiksi remontin tieltä siirtyvälle, säännöllistä apua kotiin saavalle, sairaalassa olleelle toipilaalle, omaishoidossa olevalle tai vammaispalveluasiakkaalle. Pikku Visiitin asiakkaat eivät tarvitse säännöllistä yöaikaista apua, mutta asuvat silti turvallisessa ympäristössä.

Iso Visiitti on palvelu ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevalle asiakkaalle esimerkiksi äkillisen sairastumisen tai tapaturman vuoksi, sairaalasta kotiutuvalle, omaishoitajan loman ajaksi tai kuntoutumiseen. Iso Visiitti tarjoaa huolenpitoa päivittäisiin toimiin kellon ympäri.

Vuorokausihinta sisältää aina mm:
  • oma viihtyisä huone
  • hoiva ja huolenpito
  • 5 ateriaa päivässä
  • ohjattu harrastustoiminta, ulkoilua ja muuta puuhaa
  • osaava henkilökunta läsnä 24/7
  • muut asumisen kustannukset kuten siivous ja pyykkipalvelu

Asiakas maksaa itse omat lääkkeet, lääkäripalvelut ja kuljetukset. Kodeissa on myös saatavilla erilaisia lisäpalveluja kuten kampaaja, fysioterapeutti tai jalkahoito.

Seniorihuoneen vuokraaminen

Joissain Vire Kodeissa on mahdollista vuokrata seniorihuone esimerkiksi putkiremontin ajaksi tai muuhun tilapäiseen tarpeeseen. Kuukausivuokra sisältää oman huoneen ja yhteisten tilojen käytön.

Kuukausivuokra ei sisällä hoiva- ja hoitopalveluja tai harrastustoimintaa. Asumista helpottavat lisäpalvelut, kuten ateriat, pyykkihuolto ja viikkosiivous, sovitaan yhdessä asumisen alkaessa. Meiltä saa tarvittaessa muuttoapua.

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä ja kysyä mahdollisuudesta lyhytaikaiseen hoivapaikkaan suoraan haluamastasi Vire Kodista tai soittaa myyntiimme 020 581 3500.

Voit myös lähettää yhteystietosi alla olevasta linkistä avautuvalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä »