Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Kuinka tulen asiakkaaksi

Mainio Vireen kodit tarjoavat asumispalveluja hoivaa tarvitseville vanhuksille, itsenäisille senioreille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaisille. Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinun tai läheisesi tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Lue lisää ›

Etsi mainioita

  Koteja
  Palveluita koteihin

Hoivakodit

Hyviä hetkiä ilman huolia

Vire Kodit sekä Mainio Vireen muut hoivakodit tarjoavat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa sekä kevyempää palveluasumista. Haluamme antaa asukkaille kokemuksen antoisasta, hyvästä ja arvokkaasta elämästä sekä parantaa ja ylläpitää vanhusten toimintakykyä, henkistä vireyttä ja sosiaalisia suhteita.

Turvallista asumista hoivakodissa

Vire Kodeissa ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja, joka vastaa asukkaan hyvinvoinnista.

Hoivakotien suunnittelussa on huomioitu ikäihmisten ja muistisairaiden asukkaiden vaatimukset ja kuntouttavan ympäristön merkitys. Suunnittelussa ja sisustuksessa on otettu huomioon esteettömyys, kodikkuus, värit, huonekalut, valaistus, tilojen toimivuus ja turvallisuus.

Käytössämme oleva asiakastietojärjestelmä varmistaa asiakastietojen välittymisen koko henkilökunnalle reaaliaikaisena. Lisäksi seuraamme asukkaiden toimintakykyä RAI-arvioinnilla ja muilla standardisoiduilla menetelmillä.

Asukashuoneet ja kodin yhteiset tilat

Asukkaat asuvat omissa viihtyisissä huoneissaan, joiden koko on tyypillisesti 20-25 neliötä. Joissakin kodeissa on myös kahden hengen huoneita pariskunnille. Huoneessa on hoivasänky ja yöpöytä tai ne voi vuokrata, muuten huoneen saa kalustaa omilla tutuilla huonekaluilla ja esineillä. Asuminen sisältää sähkön, veden ja lämmityksen sekä muut asumisen kustannukset kuten siivouksen ja pyykkipalvelun.

Asukkaiden käytössä ovat kodin yhteiset tilat, joissa on ikäihmisille suunnitellut mukavat huonekalut sekä televisio. Kodeissa on esteetön sauna. Lisäksi asukkailla on mahdollisuus ulkoiluun ja oleskeluun kodista riippuen omalla turvallisella pihalla ja/tai terassilla.

Aktivoiva ja kuntouttava asuinympäristö

Yhteisöllisyys ja sosiaalisuus tuovat elämään merkityksellisyyttä. Kodeissa järjestetään päivittäin asukaslähtöistä aktivoivaa ja kuntouttavaa toimintaa. Lisäksi tehdään retkiä eri kohteisiin kuten kulttuurimaisemiin, museoihin ja teatteriin. Huomioimme myös merkkipäivät, pyhät ja perinteet.

Hoivakodin ateriat ovat monipuolista ja maukasta kotiruokaa, jossa on huomioitu ikäihmisten mieltymykset sekä ravintosuositukset. Päivittäin on tarjolla aamupala, lounas, välipala, illallinen ja iltapala.

Hoivakodeissa on saatavilla myös erilaisia palveluita kuten lääkärin vastaanotto, fysioterapeutti ja kampaaja.

Asukkaaksi Vire Kotiin

Tarjoamme asumispalveluja

  • yksityisille henkilöille
  • palveluseteliasiakkaille
  • kuntien kautta tuleville asiakkaille

Tutustu näillä sivuilla tarkemmin hoivakoteihimme. Voit tiedustella vapaita paikkoja haluamastasi hoivakodista tai ottamalla yhteyttä myyntiimme.