Manio Vire - Inhimillisyyttä Arkeen
Suurenna tekstiä

Mainio Vireen yksiköt siirtyvät Mehiläisen brändiin

Musiikkiterapiaryhmän soiton helinässä heräsi ajatus Arwolan Elotansseista. Tanssit olivat menestys, ja nyt tanssitaan joka kuukausi.

Ykköskoti Ketunkallion asukkaat perustivat oman yhtyeen, Trio Kettiksen, loppuvuonna 2015. Bändin juuret yltävät kuitenkin aina vauhdikkaalle 70-luvulle asti.

Mainio Vireen Käpylän palvelutalossa testattiin uudenlaista digitaalista terveyspalvelua, jonka avulla hoitaja saa automaattisesti tietoa potilaan voinnista. Samalla tuli mahdolliseksi asiakkaan yhteydenpito omaiseen ja hoitajaan helpon videoyhteyden avulla.

Vire Koti Purolan syysretki suuntautui Kemin Kiikelin sorsalammelle. Lopuksi pelattiin frisbeegolfia ja jaettiin palkinnot.

Uusi ja viihtyisä Villa Sulka sijaitsee rauhallisella pien- ja kerrostaloalueella Oulun Kaakkurissa, noin 9 kilometrin päässä kauppatorilta. Tervetuloa tutustumaan!

Nokian Ykköskodeilla järjestettiin omaistenraati ja hyvän mielen Sadonkorjuu-juhla. Viihtymisestä vastasi muun muassa Nokia Työväen mieskuoro.

Mainio Vireen laajasta hoivahenkilökunnan koulutusohjelmasta valmistui kesän aikana 11 diplomilogoterapiaohjaajaa. Hoivahenkilökunnan koulutus on suuri urakka, jonka tavoitteena on varmistaa ikäihmisten sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien terveys, kuntoutus sekä arvokas ja turvallinen arki.

Ykköskodit Vaisaaren päivätoiminnan Maanantaimaalaus-ryhmä on ahkeroinut yli vuoden ajan, ja nyt upeat teokset on koottu näyttelyksi Naantalin pääkirjastoon.

Vire Koti Martinlähteessä vietettiin heinäkuussa Hattujuhlat. Asukkaat tuunasivat valloittavia ja mielikuvituksellisia kesähattuja, ja niiden valmistumisen kunniaksi järjestettiin kunnon kekkerit.

Kilpailuviranomainen on odotetusti hyväksynyt Mehiläisen ja Mainio Vireen yrityskaupan. Kauppa astuu voimaan 1.8.2016.

Vietimme asukkaidemme kanssa ihanan kesäisen iltapäivän paistaen lättyjä tulipaikallamme.

Musiikin ja tanssin jälkeen maistui kreikalainen ruoka.

Visiittihoitoon voi tulla lyhyeksikin ajaksi esim. omaishoitajan loman ajaksi tai sairaalasta kotiutuessa.

Tavoitat meidät normaalisti myös lomasesonkina, vaikka osa henkilöstöstämme onkin ansaitulla kesälomalla.

Tapahtumaan voivat tulla mukaan kaikki Suomen mielenterveyskuntoutuspalveluja tarjoavat yksiköt.